Описание проекта

rebbix office
Квадратура: 2000 м2
Автор проекта: replus design bureau

Офіс який створювався з великою пошаною до простору.
В оздобленні використано мінімум кольорів фактур та матеріалів. Це дерево, світле дерево, білий та сірий.
Великий акцентр на легкості цього протору, який би не заважав думати працівникам. Серцем офісу є двір, з його унікальним розташуванням, який по максимуму використоувається як в робочий, так і не робочий час. В тихих зонах обладнані спеціальні місця для роботи та відпочинку, навіть є місце для барбекю та розкладного басейну! Жодна вечірка не прохдить мимо цього двору.
Хочеться відмітити що по всьому офісі використані величезні столи з масиву дубу
На кухні розташований гігантський стіл, що здатен помістити всіх працівників без виключення. Він став найулюбленішим місцем колективу, особливу для роботи.
На першому поверсі в холі розташований масивний камін, який одразу дає зрозуміти що тут всім буде затишно.

Leaver your comment