Описание проекта

Ресторан “Red Pepper”, pizza/sushi/wok
Квадратура: 300 м2
Автор проекта: Студія дизайну та архітектури Globarch group

У самому серці міста Львова, на одній із старовинних вуличок, що веде до університету Франка та сполучає із центром міста, Globarch group розробила та виконала інтер’єр нового сучасного ресторану під гострою назвою “Red Pepper”. Двоповерховий ресторан, виконаний в стилі екофункціоналізм із застосуванням лише природних матеріалів, символізує собою єдність людини із світом природи, затишку та гармонії. В ресторані Red Pepper поєднано кухню різних народів та регіонів світу. Це, зокрема, італійська, пан-азіатська (тайська, індійська, китайська, японська) та американська кухні.
Перець — це та спеція, яка присутня в кожній страві, тож так і назвали заклад. Головною ідеєю організації внутрішнього простору – став гастрономічний напрямок, використання в декорі продуктів харчування та акцент на свіжості та доступності улюбленої страви чи напою. Потрапляючи всередину, відвідувачі неначе опиняються в самому центрі приготування їжі, де навколо, заповнені вщент полиці із продуктами, напоями та іншою продукцією, створюють загальний настрій ресторану.

Leaver your comment