Сергій Махно, Ілля Товстоног, компанія Sergey Makhno Architects

20.03.2019
FUJIWARA YOSHI Restaurant від Sergey Makhno Architects Тип проекту: ресторан Площа: 800 кв м Локація: Київ, Україна Рік реалізації: 2018 Автори: Сергій Махно, Ілля Товстоног Компанія: Sergey Makhno Architects Фото: Андрій Авдєєнко Йдіть за часенами. І ви потрапите в найбільший японський ресторан в Україні,...

Олена Ільницька

12.03.2019
Teleport – це бар площею 33 м2 , інтегрований у цокольну частину житлового будинку. Типова п`ятиповерхівка, що розташована у депресивному районі міста Харкова, Україна, виглядає уособленням буденного. Здається, що залишити це місце можливо тільки телепортувавшись. Втеча від депресивного буденного стає можливою у форматі простору...

Ater.architects

11.03.2019
PUNKRAFT — это пивной бар крафтового пива, расположенный недалеко от улицы Сагайдачного на Подоле. Это подвальное помещение, в котором собираются ценители крафтового пива. Ранее на этом месте был коктейль-бар. Перед нами стояла задача изменить планировочную схему помещения, сохранив при этом положение кухонного блока и...

KUDIN architects

07.03.2019
UKR «BANKHOTEL» знаходиться в реконструйованій будівлі Австро-Угорського банку – цінному елементі історичної частини Львова. В основі планувальних рішень лежить ідея максимального збереження автентичності будівлі та її планувальної структури. Усі збережені елементи відреставровані та делікатно поєднані з сучасним дизайном. У дизайні громадських приміщень готелю збережена...

архитектурная студия YODEZEEN

30.01.2019
Рыбный ресторан CATCH находится в самом сердце Киева — на ул. Владимирской 12. Собственно, специализация заведения на морепродуктах и определила его название. Перед авторами проекта – архитектурной студией YODEZEEN, заказчики поставили задачу построить элегантный, респектабельный ресторан высокого класса. Первое, что сделали архитекторы, — максимально...

Артем Тригубчак, Лера Брумина, Sivak&Partners

29.10.2018
Проект был реализован без единой визуализации, лишь модель в скетчап и доверие клиента. А доверия нужно было немало, ведь дизайн интересен, когда он новый и не похож на другие заведения, на что клиенту страшно и тяжело решиться. Легко делать то, что уже есть вокруг,...