Описание проекта

NORSE
Квадратура: 166 м2
Автор проекта: 33bY Architecture
Фотограф: Андрій Шурпенков

Апартаменти «NORSE» розташовані в м.Київ в житловому комплексі «Tetris Hall».

Простір з площею 166 м.кв було створено об’єднанням двох квартир з чудовим краєвидом на центр міста.

Основним завданням було створення інтер’єру для молодої пари з собакою в скандинавському стилі з використанням натуральних матеріалів, комфортного освітлення та основних ікон стилю скандинавського дизайну

Сам комплекс, простора квартира, великі вікна і балкони ідеально вписалися в картинку обраного стилю з гармонійним поєднанням тепла, затишку, мінімалізму і функціональності, властивим скандинавським інтер’єрам

Колірна гамма була обрана світла з яскравими акцентами. Одним з таких акцентів стала зона пральні. Пофарбована в теплий оливковий колір вона стала акцентом вхідної зони та вітальні. Сама вітальня об’єднана з кухнею та обідньою зоною в єдиний простір.

Простора кухня з островом виконана з використанням шпонованих фасадів і кварцового каменю виглядає максимально просторо і легко. Витонченим акцентом кухні стали холодильник Smeg і барні стільці Normann copengagen підібрані в колір акцентної стіни передпокою.

Столову зону з витонченими стільцями Fritz Hans підкреслюють світильники Louis Polsen, які стали основним акцентом зони. Завершує композицію зони вітальні книжковий стелаж і диван Bolia, колір якого підбирали під домашнього вихованця Майстер зона розміщена в дальній частині квартири та поєднує в собі головний санвузол, гардероб і простору спальню з вітальнею. Тепла пісочна палітра спальні додає приміщенню додатковий затишок, а яскравий комод від TREKU став її акцентом.

Велику увагу було визначено висвітлення. Мінімум стельового світла, використання торшерів і настільних ламп в як основного світла, додало інтер’єру скандинавського затишку і тепла. Головний санвузол оформлений в загальній стилістиці квартири у світлих тонах з використанням дерев’яних елементів меблів і чорної сантехніки.

Перехідною ланкою між інтимної та громадською зоною став кабінет з двостулковими дверима, комфортною робочою зоною, акцентним кріслом Shell з торшером GUBI, баром і гостьовим диваном.

Фінальним штрихом квартири став гостьовий санвузол, який виконаний в акцентних кольорах основної гами квартири.

Leaver your comment