Описание проекта

ресторан "Оцет"
Квадратура: 370 м. кв. м2
Автор проекта: ANDRIY ASANOV architecture&design studio, архітектори: Андрій Асанов, Тарас Сало; дизайнери: Лілія Степа, Олександр Друк; інженер-конструктор: Олександр Черниш; куратор проекту Христина Пилюх
Фотограф: Андрій Авдєєнко

Архітектура закладу вертикальна. Є три рівні, які між собою в діалозі. Три локації другого світла, та сходів роблять комунікацію динамічною. Складність завдання полягала в тому, що стан конструкцій перших поверхів був близьким до аварійного, а підвальний був взагалі непридатний до експлуатації. Тому перший рік було потрачено на порятунок існуючого стану.
Концепція закладу полягала в тому, щоб такий кулінарний інгредієнт з історією, як оцет розповів про себе в різних рецептах страв, а також за допомогою оцтової карти. Коли прийшла така думка, то для нас самих було відкриттям, що різновидів оцтів є не менше ніж вина. Оскільки часу для ідей було достатньо, ми не відмовили собі в задоволенні втілити власні проекти світильників, меблів та предметів інтер’єру, застосовуючи авторські техніки роботи із металом, деревом та склом. Із приємністю треба зазначити, що серед авторських робіт знайшлось місце і кріслам українського бренду “FAINA” від дизайнера Вікторія Якуша.

Leaver your comment