Описание проекта

Міжспівіснування
Квадратура: 111 м2 м2
Автор проекта: Dmytro Aranchii Architects
Фотограф: Алік Усік

Міжспівіснування – це проект холу у бізнес парку, холу абсолютно білого, у якому окрім чітко визначеного перетікання функціоналу якнайбільш виражена форма переходами світлотіні. За призначенням місце прийому переходить у зону очікування, а та у свою чергу перетворюється на ліфтовий хол.

Зона прийому має стійку рецепції з 2ма характерними вигинами під робочі місця рецепціоністів. Стійка повернена таким чином, щоб утилізувати максимум кутового місця, що обмежене входом до суміжного блоку офісів та проходом до вбиральні.

Зона очікування містить г-подібну канапу, спинка (коротка сторона) якої геометрично поєднується з торцем сходів, що дозволяють піднятися з рівня входу на незначно підвищений рівень ліфтового холу. Довга сторона канапи для відвідувачів перекриває перепад рівнів між підлогою основного простору світлопрозорою перетинкою вищого рівня.
Пуф коло дивану з 2 взаємопоєднуваних частин не має пласких бічних граней та є продовженням форми дивану, хоча й може бути переміщеним та використаним частинами.

Смуги на стелі мають 2 осередка: над рецепцією та над очікуванням/транзитом до ліфтів. Перший має острівний характер та виділяє основну частину простору. Другий позначає зв’язок очікування з ліфтами.
Виготовлення рецепції та дивану включало в себе автоматизоване виробництво матриці.

Leaver your comment