Описание проекта

Відділ продажу ЖК Paradise Avenue
Квадратура: 141,15 м2
Автор проекта: Домарецький Володимир, Солошенко Катерина, Білецький Олександр

Завдання, які ставилися замовником — розробити унікальний інтер’єр відділу продажу ЖК Paradise
Avenue, який передав би прогресивну концепцію органічного поєднання сучасної архітектури
та природи. Для розв’язання цих завдань було вирішено створити інтер’єр у стилі екофутуризму, де еко -це велика кількість зелені та природних текстур і матеріалів, а футуризм — використання геометричних нерегулярних форм, що перекликаються із архітектурою комплексу.
Планування інтер’єру розроблялось ще на етапі проектування будівлі. Для того, щоб інтер’єр став
більш відкритим для денного світла і добре проглядався ззовні та привертав увагу відвідувачів, було вирішено зробити вікна майже від рівня підлоги і до стелі. Велика кількість вікон, багато зелені створюють в приміщенні атмосферу зимового саду.
Основний зал для відвідувачів схожий на парк із доріжками, вимощеними плиткою під дерево, що нагадує дерев’яні доріжки. Цей зал гостинно запрошує перепочити на зелених галявинах з трави на комфортних диванах та кріслах. Фітостіна за стійкою менеджерів має як декоративне, так і практичне значення. В ній приховані двері до господарської зони, щоб ніщо не відволікало від лаунж атмосфери в залі. Ці двері також родзинка інтер’єру — створюють ефект несподіванки та відчуття переходу в інший вимір. В господарській зоні, що оформлена в стилі мінімалізму, знаходяться кухня для персоналу, комори та туалет.
Унікальними є гвинтові сходи, які привертають увагу своїм дизайном з будь — якого
місця приміщення. Максимально вікриті і легкі, вони створені за оригінальним індивідуальним
проектом у тісній співпраці з підрядниками з металу та дерева. Перила нагадують ліани, що
спускаються з дерев, а дерев’яні сходинки ніби ведуть у будинок на дереві піднімаючись від зеленої галявини.
Стійка менеджерів та столики в клієнтських зонах також виготовлялись за індивідуальним
проектом за ескізами дизайнера.
Загалом інтер’єр дуже затишний, що сприяє позитивному настрою та зацікавленості інвесторів сучасним житловим комплексом.
Замовник: ZIM Group
Рік реалізації — 2018.

Leaver your comment