Описание проекта

Туристично-інформаційний центр Львів
Квадратура: 65 м2
Автор проекта: Leod’uk design
Фотограф: Саша Сако

Туристично-інформаційний центр розташований в приміщенні ратуші у Львові. Концепція вирішення інтер’єру полягала у відображенні поєднання історичного (старовинного) та сучасного (технологічного). Таким чином приміщення горизонтально поділене на два рівні: за «історичний шар» відповідає верхній рівень у вигляді складних склепінчастих стель, а «сучасний рівень», це те середовище, де людина знаходиться в даний момент, тобто нижній рівень приміщення, який виконаний в складній полігональній структурі із вбудованими мультимедійними екранами (інформаційними табло) та планшетами, на який турист зможе отримати всю необхідну інформацію про місто. Домінантою приміщення є кругла стійка-рецепція, в середині якої знаходяться консультанти. Кругла форма дає змогу одночасно надавати консультації великій кількості відвідувачів, а вбудовані в цю стійку планшети, та ніші із роздатковим матеріалом, дають змогу туристу самостійно дізнятися потрібну інформацію, що не створює великих черг до консультантів.

Leaver your comment