Описание проекта

Passage Interdit
Квадратура: 350 м2
Автор проекта: Leod’uk design
Фотограф: Володимир Хомич

Інтер’єр коворкінгу розташованого у місті Луцьку. Passage Interdit виконаний по типу офісів open spase. Приміщення світле та динамічне, що повинно створювати атмосферу, яка сприятиме роботі, спілкуванню, та бажанню саморозвитку. По перимету приміщення зосереджені робочі місця, що розташувалися біля вікон під опуском даху. Таким чином робочі міста при тому що знаходяться в open space дають відчуття затишку. В центрі приміщення передбачено відкриту площадку з пуфами, яка передбачена для активного спілкування, дискусій. Невеличкий подіум в центрі цього простору може слугувати і сценою для проведення презентацій, лекцій, міні конференцій, пресконференцій. Для проведення таких заходів в закладі передбачено пересувні стійки з екранами та медіапанелями. Навколо цієї сцени ще розташовано додатковий ряд робочих місць, які можна використовувати в цілях центрального публічного простору. Також на двох лініях проходів в приміщенні передбачені додаткові ряди робочих місць утворені цікавими диванами-коробками. Конструкція диванів отримала таку специфічну закриту з трьох сторін форму через те що в цій зоні потрібно було додатково створити відчуття затишку і комфорту. Дана конструкція має форму двох диванів приставлених один до одного спинками, а на час презентацій та конференцій дивани, з’єднані завісами, можуть розкриватися і утворювати один суцільний диван. Це такий своєрідний «останній ряд в кінотеатрі».
Також в центрі приміщення розміщені гвинтові сходу, що ведуть на другий рівень, який в процесі реалізації проекту з’явився у світловому ліхтарі. Другий рівень є по суті балконом, що розташований по периметру простору, а середина цієї площі є відкритою, де висить величезний гамак, для відпочинку та релаксу. Гарну оглядовість в цьому просторі створює панорамне вікно, що розташоване по всьому периметру другого рівня.
В приміщенні також передбачено дві переговорні кімнати різного розміру, що відгороджені від залу прозорим склом. А при бажанні візуально відокремитись передбачено штора. Також тут є рецепція, кухня, що має панорамне вікно на набережну річки Стир і дві ігрові зони під дахом, що виділені яскравими кольорами і мають зручні пуфи та приставки з відеоіграми.

Leaver your comment