Описание проекта

Crystal wave exterior
Квадратура: 365 м2
Автор проекта: Наталія Губиш
Фотограф: Роман Заяць

Просторий, комфортний, розкішний – дім мрії. На ділянці органічно скомпановано двохповерховий особняк з експлуатованим цоколем та альтанкою. Побудований на осях, з видовими перспективами та об’ємами будинок закликає в класику. В основу структури фасаду лягли класичні принципи – симетричність та ритм.
Еркери, балкони та тераса оформлені чергуванням ковки з балясинами, оздоблення фасаду класичною гіпсовою ліпниною, елементи освітлення, симетричне ділення великих віконних блоків та плавні лінії в ланшафті навколо створюють комфортне середовище для відпочинку.
Задача була в тому, щоб не міняти конструктив, закінчити недобудову, декорувати будинок та архітектурно розпланувати процеси на ділянці. Стримана класика в кавових тонах у поєднанні з чорними кованими елементами та черепицею.

Leaver your comment