Описание проекта

Crystal wave
Квадратура: 365 м2
Автор проекта: Наталія Губиш
Фотограф: Роман Заяць

В батлі між розкішним та затишним перемогла неймовірна атмосфера та спокій, дизайн та дух йдуть пліч-о-пліч і в цей будинок хочеться повернунутися.
Замовники звернулися з проханням оформити будинок в класиці, але подати її нетривіально.
Дизайнер з піднесеним настроєм взялася за роботу і перетворила недобудову в еклектичний особняк, в якому органічно поєдналися елементи різних класичних стилів, аж до шинуазрі.
Планування будинку не коректувалося, основний акцент є на open space, який позонований сучасним креденсом, бібліотекою, двохсвітними залами, несучими колонами, порталами та наповнений інтер’єрними фішками, які наче хвилі перетікають одна в одну. І, здавалося б, не закінчуються в одному приміщенні, а плавно, маленькими каплями перетікають з кімнати в кімнату, наповнюючи простір дизайнерською думкою та чіткими побажаннями замовника.
Ключовим в декоруванні інтер’єру стала нетипова для класики колірна гама. Тим не менше — розуміння сучасного дизайну, любов замовників до незвичайних поєднань та повна довіра ввели в життя такий експеремент. Мікс, одним словом — мікс, парадного арт-деко з нейтральною пастельною гамою бежу та шампань з вкрапленнями насиченого бордо і чаклунським фіолетовим.
Більша частина меблів була зроблена по ескізу дизайнера. В тому числі оригінальні стелажі, вітрини, бар, бібліотека і вмонтовані меблі у всіх приміщеннях.

Leaver your comment