Описание проекта

Богдан Іванович
Квадратура: 440 м2
Автор проекта: replus design bureau

Короткий опис:
Цей таунхаус був побудований на початку 2000-х років у парковій зоні Львова, Україна.
Під час реконструкції архітектори, зіткнулися зі складною ситуацією дуже довгого, вузького простору освітленоготільки з торців. Проект передбачав реконструкцію з триповерхового будинку з підвалом на п’ятиповерховий, понизивши рівень землі на технічному поверсі перетворивши його на кухонну зону, а також використовши мансардний поверх для дитячої ігрової кімнати. Вікна на першому, другому та четвертому поверхах були повністю розширені та понижені, щоб відкрити вигляд і бути ближче до парку, використовши розсувні віконні системи.
Враховуючи дух історії, архітектори хотіли залишити деякі предмети з попереднього ремонту, надаючи їм новий вигляд. Старомодні дерев’яні сходи залишили, але їхнє покриття обпалили майже до попелу і полаковали. Стеля у вітальні була збережена без змін, щоб бути спогадом з минулого.
Опис проекту:
Ця квартира унікальна на кожному поверсі.
Використовуючи мінімум при оздобленні стін, особливу уваги приділяли на дрібні деталі та стики. Незважаючи на велику кількість темних кольорів по всьому інтер’єру, теплий колір натурального дерева робить цю квартиру дуже затишною.
Улюбленим місцем архітекторів є відкритий камін на першому поверсі. Його розмір і масштаб створюють шарм і харизматичну атмосферу у вітальні.
Власник — любитель музики, тому архітектори розробили спеціальні дві металеві пластини, в які інтегровано лінійні динамикі, розмістили їх обабіч каміна.
У головній спальні ванна була розміщена прямо перед вікном, щоб дивитись на природу, приймаючи її.

Leaver your comment