Описание проекта

Colonnade Україна
Квадратура: 535 м2
Автор проекта: Воданова Олена та Саврицька Олена
Фотограф: Ботанов Павло

Компанії Colonnade Україна нами було запропоновано 3 концепції дизайну. Замовник обрав технічно найскладніший варіант в плані оснащення та реалізації кінцевого результату, який повністю підкреслює назву та цінності компанії – це надійність та довговічність. Важливим моментом стала відмова від класичного традиційного оздоблення. В нашому баченні переважають стильовий баланс чистих форм і ліній. Високі двері до стелі, світлові прорізи в стінах з певним ритмом нагадують стилізовану колонаду та додають приміщенню висоти, гармонію монументальності та елегантності. У процесі підбору матеріалів для майбутнього офісу ми дотримувались екологічності та класичних поєднань текстур – натуральний шпон дерева, латунь, плитка під мармур, декоративна штукатурка та цегла.
Масштабна реконструкція офісного приміщення в БЦ «Іллінський» була дещо ускладнена виконанням робіт під час безперервної роботи компанії та її працівників, а також певними труднощами з існуючими інженерними комунікаціями та вентиляцією. Проте гарна комунікація з персоналом та виконавцями допомогла успішно завершити весь проект.
Нашим завданням було комфортно розмістити співробітників, враховуючи особливості їх колаборації під час робочого процесу. Отже, зонування офісу було ретельно спроектовано та функціонально поєднано: простір open space та особисті зони; різні за призначенням та розмірами конференц-кімнати ; місця для відпочинку; технічні приміщення, архіви та комори. В кожному приміщенні професійно втілено декілька світлових сценаріїв для зручного регулювання освітлення впродовж доби та пори року. Зручну ергономіку робочого місця забезпечує поєднання італійських меблів та українського виробника, які виготовлялись за нашими ескізам.
Фінальний результат сучасного офісу страхової компанії Colonnade Україна перевершив всі очікування замовника та захоплює їх відвідувачів.

Leaver your comment